Chadwick Boseman's familie reageert op het mislopen van de Oscar

Chadwick Boseman's familie reageert op het mislopen van de Oscar

Anthony Hopkins won de prijs, tot de grote frustratie van de nodige Boseman-fans.

Lang niet iedereen was blij met het feit dat Anthony Hopkins de Oscar won voor Beste Acteur in The Father. Fans van Chadwick Boseman hadden namelijk gehoopt dat hij de postume Oscar kreeg. De nodige mensen reageerden behoorlijk verontwaardigd. Nu laat de Boseman-familie van zich horen.

Ondanks het feit dat Boseman hoge ogen wist te gooien in Ma Rainey's Black Bottom en werd gezien als de favoriet voor Beste Acteur, is zijn familie niet overstuur dat Boseman niet gewonnen heeft. Zij wensen Hopkins en zijn familie juist het allerbeste toe.

Chadwick's broer, Derrick, liet zich uit over de uitslag van de 93e Academy Awards. Derrick vindt persoonlijk dat elke genomineerde acteur uitstekend werk leverde en de Oscar verdiende.

Reactie
Zo zegt Derrick: ''Ik ben er zeker van dat Chadwick hetzelfde zou gedaan hebben en op een soortgelijke manier gereageerd zou hebben''.

Volgens Derrick gaf zijn broer ook nooit veel om grote prijzen. De acteur hechtte dus eveneens maar weinig belang aan de Oscars: ''Een Oscarzege zou een verwezenlijking geweest zijn, maar Chadwick was er nooit door geobsedeerd''.

NieuwsFilm

meest populair