Arnold Schwarzenegger bekent tijdens workouts in de jaren 70 illegale middelen te hebben gebruikt

Arnold Schwarzenegger bekent tijdens workouts in de jaren 70 illegale middelen te hebben gebruikt

Is dit de reden waarom de acteur de bodybuilding-wedstrijden won?

Arnold Schwarzenegger is inmiddels 73 jaar oud. De acteur, die oorspronkelijk uit Oostenrijk komt, begon zijn carrière als bodybuilder in de jaren 70. In een recent interview met Jimmy Kimmel geeft Schwarzenegger toe dat hij tijdens het trainen voor bodybuilding-wedstrijden geregeld illegale middelen gebruikte

Stoned
De acteur vertelt over zijn vriendschap in de jaren 70 met Tommy Chong. Toen de twee elkaar ontmoetten, klikte het meteen. "Natuurlijk" (in de woorden van Schwarzenegger) waren ze samen ook vaak stoned. Hij kreeg van Chong een speciale truc te horen: een paar halen nemen van een joint en daarna gaan trainen.

Dat is precies wat de acteur is gaan doen. Een paar trekjes voordat hij ging trainen in de sportschool. Hij vond het echt geweldig! "Getting lit, then getting fit"



De president
Omdat Schwarzenegger echter verder wilde gaan met zijn (film)carrière is hij toch hiermee gestopt. Van de ene op de andere dag! En vanaf 1975 zou de acteur nooit meer een joint gerookt hebben.

De Oostenrijker is naast bodybuilding en acteren ook actief (geweest) in de politiek als gouverneur van California. Misschien zit er ooit zelfs nog een mogelijkheid in dat de acteur voor het presidentschap gaat. Hij mag in ieder geval gaan oefenen voor het zijn van de president in een nieuwe film van hem die uit zal komen ergens komende jaren: Kung Fury 2.

NieuwsFilm

meest populair