Nog heel veel onaangekondigde Marvel-projecten op komst

Nog heel veel onaangekondigde Marvel-projecten op komst

Malcolm Spellman belooft dat er nog veel aan zit te komen waar we niets van weten.

Er zitten nog heel wat Marvel-projecten aan te komen die we op dit moment echt nog niet kennen. Dat belooft showrunner Malcolm Spellman, die ons de afgelopen paar weken de serie The Falcon and the Winter Soldier bracht.

Er zitten acht films aan te komen tot eind 2022, waarvan we de titel en de cast kennen. Maar daarnaast zitten er nog veel meer films in de pijplijn volgens Spellman.

Je hebt geen idee
Volgens Spellman hebben fans eigenlijk helemaal geen idee wat er aan zit te komen. Hij zegt dat inderdaad een aantal films en series aangekondigd is, maar dat de plannen veel groter zijn.

"Ik ben echt verbaasd over hoe weinig projecten er eigenlijk aangekondigd zijn. Fans hebben geen idee van wat er allemaal aan zit te komen, maar krijgen de komende tijd wel steeds beter een idee," aldus Spellman.

Geruchten over nieuwe Marvel-projecten zijn er in elk geval genoeg. Zo zouden er films over de Young Avengers, Dark Avengers en de X-Men in de maak zijn. Maar dat is slechts een klein deel van de vele verhalen die we gehoord hebben de afgelopen tijd.

NieuwsFilm

meest populair