'Masters of the Universe'-film verliest He-Man acteur

'Masters of the Universe'-film verliest He-Man acteur

Noah Centineo was twee jaar lang verbonden aan de rol van Prince Adam/He-Man.

Na meer dan twee jaar verbonden te zijn geweest met de rol, heeft acteur Noah Centineo (To All the Boys I've Loved Before) afgezien van de rol van He-Man in de reboot van Masters of the Universe, een productie van Sony Pictures en Mattel Films.

Centineo had bijna een deal gesloten voor de rol van Prince Adam/He-Man, de sterkste man in het universum die het moet opnemen tegen de boosaardige Skeletor om de planeet Eternia te redden en de geheimen van Castle Grayskull te beschermen.

Collider bracht het nieuws naar buiten nadat ze van een vertegenwoordiger van de acteur te horen kregen dat hij niet langer verbonden is aan het filmproject.

Gaat het er ooit van komen?
Wie wel nog steeds verbonden zijn aan de film zijn Aaron en Adam Nee, die het script schrijven én zullen regisseren. Of dit zo blijft is nog maar de vraag, want de film heeft over de jaren heen heel wat namen zien komen en gaan. Zo schreven David S. Goyer, Christopher Yost, Matt Holloway en Art Marcum allen eerder versies van het script.

Centineo zit ondertussen niet stil. Zo is hij momenteel bezig met de opnames van superheldenfilm Black Adam, gaat hij in een film over het rumoer rondom de GameStop-aandelen spelen en heeft hij getekend voor een rol in een spionage-serie.

NieuwsFilm

meest populair