'Black Panther'-ster Michael B. Jordan over een terugkeer in het tweede deel

'Black Panther'-ster Michael B. Jordan over een terugkeer in het tweede deel

Zit het er in, of toch niet?

Keert acteur Michael B. Jordan terug voor het langverwachte Black Panther II? Het is de hoop van heel wat fans van het Marvel Cinematic Universe, maar hij heeft slecht nieuws.

Hoewel heel wat castleden terugkeren in de film, is er eentje die dat niet zal doen: Jordan. Hij speelde de charismatische Erik Killmonger in de eerste film; het personage daagde T'Challa uit voor de troon van Wakanda en probeerde hem zelfs te doden. Maar eindigde zelf dood. Het laatste dat de kijker van hem zag was Killmonger die naast T'Challa knielde en daar overleed.

Niet terug
Sindsdien is Killmonger zo'n beetje de meest besproken schurk van het MCU, naast Loki uiteraard. in een interview met SXM ging de acteur in op de kans van een terugkeer. Die was klein.

De site vroeg hem op een schaal van 1 tot 10 aan te geven hoe groot de kans op een terugkeer is. "Ik wil geen nul geven, want je moet nooit nooit zeggen en ik kan de toekomst niet voorspellen. Dus ik bedoel, het is Black Panther 2, dus wat mij betreft klinkt twee ook goed."

"Het enige dat ik weet, is dat ze een script ontwikkelen dat een reflectie is van een boel omstandigheden en het tragedie waar we dit jaar mee om hebben moeten gaan."

NieuwsFilm

meest populair