Marvel-fans reageren enorm geschokt: Robert Downey Jr. produceert een DC-serie

Marvel-fans reageren enorm geschokt: Robert Downey Jr. produceert een DC-serie

De fans kunnen niet begrijpen dat Robert Downey Jr. iets voor DC doet.

Een decennium was hij het gezicht van het Marvel Cinematic Universe en ook de best betaalde acteur van de franchise: Robert Downey Jr.. Dat mensen hem intrinsiek linken aan de films van Kevin Feige, is dus ook niet heel gek.

Desalniettemin stopte Robert Downey Jr. met de film Avengers: Endgame met de franchise en gaf hij aan niets meer te kunnen met Tony Stark. Hij had alles al gedaan. Maar er gaat bijna geen week voorbij, of er is een verhaal over een mogelijke terugkeer van Downey.

DC-project maken
Hoewel de acteur nog geen groot nieuw bioscoopsucces heeft gevonden, zijn fans des te verbaasd nu ze erachter komen dat hij een DC-project heeft geproduceerd.

Netflix gaf deze week een trailer vrij voor de serie Sweet Tooth. Die zit vol prachtige visuele effecten en grootse momenten. Maar Marvel-fans houden zich daar niet zo mee bezig.

Zij verbazen zich vooral over het feit dat Robert Downey Jr. een DC-film geproduceerd heeft. Toch enigszins opmerkelijke verbazing ook, aangezien regisseur James Gunn zowel Marvel- als een DC-film heeft gemaakt.



Sweet Tooth gaat over een jongetje dat half-mens, half-hert is en overleeft in een post-apocalyptische wereld vol andere hybrides. De serie is vanaf 4 juni te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair