Vrouwelijke hoofdrolspeler voor volgende 'Transformers'-film gevonden

Vrouwelijke hoofdrolspeler voor volgende 'Transformers'-film gevonden

In de zomer van 2022 moet de volgende Transformers-film verschijnen.

Het lijkt erop dat de opnames voor de volgende Transformers-film snel moeten gaan starten. We hebben nu namelijk opnieuw castingnieuws voor de film die in de zomer van 2022 in de wereldwijde bioscoopzalen moet gaan verschijnen.

Het is namelijk actrice Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) die is aangetrokken voor de vrouwelijke hoofdrol te gaan spelen in de film. Dit meldt Deadline. Eerder werd al onthuld dat Anthony Ramos (In the Heights) de mannelijke hoofdrol speelt.

Nieuwe Transformers-film in 2022
Naar verluidt zal de film een vervolg worden op Bumblebee, de laatst verschenen Transformers-film uit 2018. Het vervolg wordt een samenwerking tussen Hasbro, eOne en Paramount Pictures. De regie ligt in handen van Steven Caple Jr. (Creed II) en het script komt uit de pen van Darnell Metayer en Josh Peters. De verschijningsdatum van de nieuwe film werd eerder op 22 juni 2022 gezet.

Beast Wars ook in de maak?
Na de reeks films van Michael Bay lijkt Paramount Pictures de franchise te gaan vernieuwen. Er wordt ook gewerkt aan een film die zich buiten de lopende reeks afspeelt. De regie van die film ligt in handen van Angel Manuel Soto. Mogelijk wordt dit een Beast Wars-film.



NieuwsFilm

meest populair