Algemeen

Hoe Johnny Depp wordt vervangen door Mads Mikkelsen in 'Fantastic Beasts 3'

Hoe kun je Johnny Depp overtreffen?

door Bram de Groot om 14:47 in Algemeen
Verleden jaar werd duidelijk dat Doctor Strange en Hannibal-acteur Mads Mikkelsen de rol van Gellert Grindelwald van de geplaagde Johnny Depp overneemt in minimaal Fantastic Beasts 3.

"We hebben de opnames afgerond. Het is duidelijk dat ik er maar de helft van de tijd deel van uitmaak ten opzichte van de rest van de cast. Het was een heerlijke ervaring. Ik denk dat ze een geweldig script hadden; een geweldig, solide verhaal," aldus Mikkelsen tegenover Games Radar over de film en zijn aandeel.

Vervangen van Johnny Depp
"Ik ben een fan van Johnny Depp sinds ik hem als een jonge man zag, en het is een no-go om te proberen zijn intensiteit en zijn manier van doen in mijn werk te stoppen. Ik moet mijn manier vinden, want de zijne is uniek. Daar moet ik vrede mee hebben en een ander pad vinden," voegde Mikkelsen toe over het vervangen van Depp.

Depp vertrok verleden jaar bij de film nadat een rechtbank oordeelde dat de acteur een "vrouwenmepper" genoemd mag worden en dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard wel degelijk heeft mishandeld.

Fantastic Beasts 3 van regisseur David Yates staat gepland voor zomer 2022. Onderstaand beeld komt van @Lellex1010 op Reddit.19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Maar eigenlijk weet ik dus nog steeds niet hóe Johnny Depp wordt vervangen?

Bigds9fan

Avatar

Maar die vent is geen vrouwenmepper. Niet bij Amber in elk geval, dat mag zeker zijn.

Coola

Avatar

Amber Heard heeft ergere dingen gedaan tegen Johnny Depp. Dan Johnny Depp tegen Amber heard dat zijn de feiten.

Artificialis

Avatar

Ik zal de rest van mijn leven spugen op The Sun en de Britse rechtbank die met de hetze tegen Johnny Depp zijn meegegaan. We zijn overladen met geluidsopnames, videofragmenten, officiële verklaringen en andere bewijslast waaruit blijkt dat Amber Heard heeft zitten liegen, het #MeToo tijdperk heeft misbruikt om haar ex-man zwart te maken en op alle vlakken een moreel verwerpelijk persoon is. En terwijl Johnny Depp uit de rollen van Captain Jack Sparrow en Gellert Grindelwald is geduwd krijgt Amber Heard weer doodleuk een rol voor Aquaman 2 aangeboden.

Railgunner

Avatar

Dit artikel gaat niet over Amber Heard, haters.

Coola

Avatar

Niks haters aan. Is de waarheid en die mag gezegd worden

Gigan72

Avatar

^
En Depp heeft zeker niets fouts gedaan ?

Coola

Avatar

vast wel maar Amber Heard heeft minstens 3 keer zoveel ergere dingen gedaan tegen Johnny Depp dan Johnny Depp tegen Amber Heard dat zijn de feiten

Bigds9fan

Avatar

@Coola

Heb niks met Depp maar op het moment dat hij Amber geslagen zou hebben, zou hij het grootste pak slaag hebben gekregen wat ie je maar kan indenken.

Dus het is 100% zeker dat hij haar niet geslagen heeft nee.

sygreat

Avatar

Johnny is geen vrouwenmepper laten ze eerst is naar die Amber heard kijken met haar leugens en valse aangifte tegen johnny

Benjamin2510

Avatar

Jonny Depp is tot op de dag van vandaag nog steeds (naar mijn mening) een van de beste acteurs in Hollywood en om hem dan zo afgeschreven te zien worden dankzij die liegende t#### h### van een amber heart doet echt zeer
Deze acteur zal zoals eigen zeggen nooit de schoenen van Depp kunnen vullen gelukkig heeft fantastic beasts 2 (dankzij het slechte verhaal niet de acteurs) de bar al zo gigantisch laag gelegd dat deze film bijna alleen nog maar beter kan worden.

Edwin456

Avatar

Geen snor????????

gerbruggeman

Avatar

Amber Heard ?
Lekker maar levensgevaarlijk...
Arme Depp...

GreenHornet

Avatar

Depp is begonnen met meppen. Amber was zich alleen aan het verdedigen

Coola

Avatar

Het was Depp die zich zelf moest verdedigen. Niet de feiten gaan lopen verdraaien a.u.b.

Blablazer

Avatar

@greenhornet Je was er bij dan zou ik aangifte bij de politie gaan doen. Of heb je ergens iets gehoord zal het laatste wel zijn.

GreenHornet

Avatar

Met magie gezicht veranderen

Tijs8907

Avatar

gvd dit word een slechte film

NieuwsFilm

meest populair