Hoe Johnny Depp wordt vervangen door Mads Mikkelsen in 'Fantastic Beasts 3'

Hoe Johnny Depp wordt vervangen door Mads Mikkelsen in 'Fantastic Beasts 3'

Hoe kun je Johnny Depp overtreffen?

Verleden jaar werd duidelijk dat Doctor Strange en Hannibal-acteur Mads Mikkelsen de rol van Gellert Grindelwald van de geplaagde Johnny Depp overneemt in minimaal Fantastic Beasts 3.

"We hebben de opnames afgerond. Het is duidelijk dat ik er maar de helft van de tijd deel van uitmaak ten opzichte van de rest van de cast. Het was een heerlijke ervaring. Ik denk dat ze een geweldig script hadden; een geweldig, solide verhaal," aldus Mikkelsen tegenover Games Radar over de film en zijn aandeel.

Vervangen van Johnny Depp
"Ik ben een fan van Johnny Depp sinds ik hem als een jonge man zag, en het is een no-go om te proberen zijn intensiteit en zijn manier van doen in mijn werk te stoppen. Ik moet mijn manier vinden, want de zijne is uniek. Daar moet ik vrede mee hebben en een ander pad vinden," voegde Mikkelsen toe over het vervangen van Depp.

Depp vertrok verleden jaar bij de film nadat een rechtbank oordeelde dat de acteur een "vrouwenmepper" genoemd mag worden en dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard wel degelijk heeft mishandeld.

Fantastic Beasts 3 van regisseur David Yates staat gepland voor zomer 2022. Onderstaand beeld komt van @Lellex1010 op Reddit.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair