Celebrity

Kate Beckinsale ligt in spannend pakje op bed

De 47 jarige Underworld-actrice toch behoorlijk opvallend te noemen.

door FilmTotaal om 06:30 in Celebrity
Jarenlang was ze één van de grote namen in Hollywood. Kate Beckinsale zagen we in grote blockbusters als de oorlogsfilms Pearl Harbor, Martin Scorseses The Aviator en de Total Recall-remake. Om maar een paar titels te noemen.

Haar bekendste rol lijkt toch wel die van Selene in alle vijf de Underworld-films, zij het in de prequelfilm Underworld: Rise of the Lycans met een zeer klein optreden. Overigens hoeven we haar niet terug te verwachten in de rol. Ze gaf eerder klaar te zijn met de Underworld-franchise.

De laatste jaren is Kate een stuk minder te zien. Ze heeft al wel de actiefilm Jolt met ook Bobby Cannavale en Stanley Tucci en de komedie El Tonto met ook Travis Fimmel en Katherine McNamara opgenomen. Ze werkt nu aan de tv-serie Guilty Party met ook Olunike Adeliyi en Laurie Davidson.

Op bed in spannend pakje
"Ik geniet van mijn nieuwe baan bij de Canadese toeristencommissie," aldus de actrice bij de zwart-foto in een nogal opvallend plakje. Wat exact haar bedoeling is, weet waarschijnlijk niemand. Aandacht heeft ze weer wel gezien de ruim 110.000 vind ik leuks.


Wil je de 47 jarige Kate Beckinsale op bed zien liggen? Bekijk de beelden dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair