'Captain America 4' geeft Sam Wilson mogelijk een vrij absurde superkracht

'Captain America 4' geeft Sam Wilson mogelijk een vrij absurde superkracht

Hij kan straks misschien met vogels praten.

In de Marvel-comics heeft Sam Wilson het vermogen om met vogels te praten. De serie The Falcon and The Winter Soldier liet die kracht bijna zien, maar uiteindelijk werd ervoor gekozen dat toch niet te doen. Een vierde Captain America-film brengt daar mogelijk verandering in.

In de comics heeft Sam Wilson het vermogen om te praten met vogels, waardoor hij ze vaak in kan zetten om een zware strijd alsnog te winnen. In het Marvel Cinematic Universe heeft Sam nog geen blijk gegeven van een dergelijke kracht; zijn drone Redwing is eigenlijk zo'n beetje het enige wat in de buurt komt.

In de films
Toch denkt showrunner Malcolm Spellman dat het mogelijk is om zoiets te zien in de komende vierde Captain America-film, waarin Sam Wilson de hoofdpersoon lijkt te zijn.

"Weet je, ik ga het er gewoon op wagen en deze vraag beantwoorden omdat ik niet denk daarvoor in de problemen te zullen komen," begon Spellman. "Er is over gesproken in de schrijversruimte, maar ik geloof niet dat er iemand was die de juiste invalshoek gevonden had. Begrijp je wat ik bedoel?"

Maar dat wil niet zeggen dat straks niets mogelijk is. Sterker nog: "Ik weet echter niet wat zal gebeuren in Cap 4," ging Spellman verder. "Waarschijnlijk heb ik nu te veel gezegd, dus dat is een spoiler voor je."

NieuwsFilm

meest populair