Algemeen

'Captain America 4' geeft Sam Wilson mogelijk een vrij absurde superkracht

Hij kan straks misschien met vogels praten.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
In de Marvel-comics heeft Sam Wilson het vermogen om met vogels te praten. De serie The Falcon and The Winter Soldier liet die kracht bijna zien, maar uiteindelijk werd ervoor gekozen dat toch niet te doen. Een vierde Captain America-film brengt daar mogelijk verandering in.

In de comics heeft Sam Wilson het vermogen om te praten met vogels, waardoor hij ze vaak in kan zetten om een zware strijd alsnog te winnen. In het Marvel Cinematic Universe heeft Sam nog geen blijk gegeven van een dergelijke kracht; zijn drone Redwing is eigenlijk zo'n beetje het enige wat in de buurt komt.

In de films
Toch denkt showrunner Malcolm Spellman dat het mogelijk is om zoiets te zien in de komende vierde Captain America-film, waarin Sam Wilson de hoofdpersoon lijkt te zijn.

"Weet je, ik ga het er gewoon op wagen en deze vraag beantwoorden omdat ik niet denk daarvoor in de problemen te zullen komen," begon Spellman. "Er is over gesproken in de schrijversruimte, maar ik geloof niet dat er iemand was die de juiste invalshoek gevonden had. Begrijp je wat ik bedoel?"

Maar dat wil niet zeggen dat straks niets mogelijk is. Sterker nog: "Ik weet echter niet wat zal gebeuren in Cap 4," ging Spellman verder. "Waarschijnlijk heb ik nu te veel gezegd, dus dat is een spoiler voor je."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

Lijkt me inderdaad moeilijk om hem nu die 'kracht' opeens te gaan geven. Maar dit kan opgelost worden door gewoon een arsenaal aan Redwings te hebben. Beetje zoals die bots van Iron man. Alleen weet ik niet hoe de die hard fans daarop zouden reageren dan? Smiley face

Artificialis

Avatar

In de comics vloog Thanos rond in de Thanos-Copter, een gele helikopter met zijn naam erop. Sommige zaken uit Marvel Comics moet je niet letterlijk naar de live-action films en series willen vertalen.

kokosnoot

Avatar

Slecht idee, geef hem ook nog een vliegende badkuip en ik herken er steeds meer Captain America in. Not.

Civilian Supreme

Avatar

Die mag zo in de top 10 van domste superkracht ooit.
Wel handig om een stel duiven elke dag de auto van je buurman vol te laten flotsen.

Negan

Avatar

Roekoe roekoe!

NieuwsFilm

meest populair