Algemeen

'Dungeons & Dragons'-film boekt eindelijk serieuze vooruitgang

De opnames zijn eindelijk begonnen!

door Jim Pedd om 11:03 in Algemeen
De aankomende Dungeons & Dragons-reboot is begonnen met de opnames. Deze meest recente poging de tabletop role playing game naar het witte doek te brengen is al enige tijd in de maak.

Warner Bros. kondigde het project namelijk in 2013 aan, waarna het daar een hele tijd bleef. Vervolgens nam Paramount de ontwikkeling over en slaagde men eraan een werkbaar scenario te vinden. Nu is het wachten op de release.

Grote namen
Knap is dat er heel wat grote namen gevonden zijn voor de film. Zo is Chris Pine de hoofdrolspeler en spelen onder meer Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez en Sophia Lillis hoofdrollen. Naast hen is Hugh Grant gecast als de slechterik van de film en speelt Justice Smith een nog onbekende rol.

Nu meldt regisseur Jonathan Goldstein via Twitter dat de opnames met deze castleden van start zijn gegaan:Overigens is Goldstein niet de enige regisseur. Naast hem neemt ook John Francis Daley plaats in een van de regisseursstoelen. Het tweetal heeft verder nog wel even: de release staat gepland voor maart 2023.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Na MK 21 ( en sonic) ga ik telkens meer vertrouwen in game verflimgen krijgen. Dus ik zie ook een nieuwe D&D verfilming ( en ja ik weet het, dit is tabletop verfilming maar still a game ) wel zitten

Ang3l

Avatar

Ik vond MK21 nou niet bepaald t goede voorbeeld dat er fantastische game verfilmingen te maken zijn. Hij had hooguit meer budget, maar echt geen beter verhaal dan de oude.

Sowieso is DnD meer een "boek" dan een game, qua lore. Ze hebben zoveel om uit te putten. Dat zou goed moeten komen. Maar ik verwacht echt weer zo'n komische cheesy film helaas. Weinig vertrouwen in, maar wel veel zin.

megamindy

Avatar

Heel stiekem heb ik hier veel zin in

NieuwsFilm

meest populair