Waarom heeft Marvel-film 'Fantastic Four' nog altijd geen releasedatum?

Waarom heeft Marvel-film 'Fantastic Four' nog altijd geen releasedatum?

De kans is groot dat er gewoon nog geen serieuze ontwikkelingen te melden zijn.

Marvel Studios gaf eerder deze week een gave teaser vrij die laat zien welke projecten er nog allemaal aan zitten te komen. Bovendien onthulde Netflix beelden van nieuwe films en nieuwe logo's voor een aantal aankomende producties.

Helemaal aan het einde van de teaser zagen we in een flits de 4, duidelijk het logo van de Fantastic Four, in beeld verschijnen. Maar die heeft opmerkelijk genoeg nog altijd geen releasedatum. Waarom eigenlijk niet?

Geen releasedatum
Sinds Walt Disney Studios Fox overnam, zijn alle eigendommen die Marvel Studios in de jaren tachtig moest verkopen weer in handen van Marvel. Al tijdens de San Diego Comic-Con van 2019 teasde men dat er daarom een Fantastic Four-film aan zou komen.

Eind 2020 kondigde Marvel Studios dan eindelijk aan dat Jon Watts de film zou helpen maken. Het wordt daarmee zijn tweede filmreeks voor Marvel Studios, na de zeer succesvolle Spider-Man-films.

Maar er is nog maar weinig bekend over het project, behalve dat het eraan zit te komen. Een van de redenen daarvoor ligt vermoedelijk in het feit dat Jon Watts pas in december vorig jaar aan mocht kondigen de film te zullen maken.

Hij werkt tot eind dit jaar nog aan Spider-Man: No Way Home en heeft daardoor dus ook nog weinig tijd gehad om aan de slag te gaan met de Fantastic Four-film. Er valt dan ook nog maar weinig aan te kondigen voor Marvel Studios.

Wel durven we een gokje te doen over de releasedatum. Marvel heeft nog twee niet-geprikte releasedata in 2023: in de maanden juli en november. De kans lijkt groot dat de film in die maanden uit zal komen.

NieuwsFilm

meest populair