Algemeen

'Jurassic World: Dominion' teaset behoorlijk angstaanjagend moment

Colin Trevorrow laat wat van de muziek van de nieuwe Jurassic World-film horen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Er wordt druk gewerkt aan het afmaken van Jurassic World: Dominion. Net als toen John Williams het deed, maakt componist Michael Giacchino heel diverse muziek voor de films.

Het gaat om muziek die deels verwondering oproept, maar ook om muziek die inspeelt op pure angst en terreur. En precies dat wordt nu gedeeld door regisseur Colin Trevorrow van de film.

De muziek
Recent maakte Michael Giacchino al bekend dat hij na tien dagen als componist al klaar was met zijn werk aan de film. Dat betekent ook meteen dat Trevorrow de muziek kan gebruiken tijdens het spelen van een videogame, zoals hij laat zien in een Instagram-bericht.

Duidelijk is dat de muziek inderdaad goed werkt:De nieuwe Jurassic World-film zal zich afspelen in een nieuwe wereld. Voor het eerst zijn dinosaurussen namelijk helemaal vrij in onze wereld, wat betekent dat het niet zomaar makkelijk wordt voor onze hoofdpersonen.

Jurassic World: Dominion staat gepland voor release in juni 2022.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Speedster

Avatar

Mocht je al een soort teaser willen van wat (hopelijk) komen zal: hier een officiële kortfilm dat ze een lange tijd geleden gereleased hebben: https://www.youtube.com/watch?v=C7kbVvpOGdQ

Goku32

Avatar

Ik denk dat dit een comedy film gaat worden

KeesjeNL

Avatar

@Speedster Als mijn kind op zo'n moment (4:31) zou gaan janken dan douw ik een keukenrol in zijn waffel..

Speedster

Avatar

@KeesjeNL Hahahahahaha! Smiley face

LeonardoPacino

Avatar

De beste man speelt Dark Souls 3. +1

NieuwsFilm

meest populair