Emily VanCamp over kus Sharon Carter en Captain America in 'Civil War': "Werkte niet zo"

Emily VanCamp over kus Sharon Carter en Captain America in 'Civil War': "Werkte niet zo"

Veel Marvel-fans waren destijds ook niet echt enthousiast over die zoenscène.

Emily VanCamp vindt dat de kus die haar personage Sharon Carter op beeld deelde met Chris Evans' Steve Rogers alias Captain America in Civil War (2016) "niet echt werkte". Dat zei de actrice in een interview met Collider.

"Je vertrouwt er gewoon op dat alles uiteindelijk werkt", vertelt VanCamp aan de site. Toch had de actrice al tijdens het draaien van de film haar twijfels over het zoenmoment.

"Ik heb mezelf meermaals afgevraagd of dit inderdaad wel de juiste richting was. Gingen we niet te ver? Was een meer minnelijk moment tussen twee vrienden niet beter geweest? Ik weet het echt niet en vermoed dat niemand dat echt wist".

"Ik vind dat het niemand te verwijten valt dat de scène uiteindelijk niet helemaal werkte binnen de context van het verhaal", vervolgt ze. "Ik denk ook dat niemand de verdere bedoelingen van dat moment al helder voor ogen had. Het was een lief moment".

VanCamp geeft toe het lastig te vinden om de vraag te beantwoorden. "Je wilt niet zeggen dat het een vreselijke scène was die nergens op sloeg, want iedereen doet gewoon zijn uiterste best om op dat moment bij te dragen aan het verhaal", concludeert ze.

Na jaren van afwezigheid is VanCamp sinds dit jaar weer te zien in het Marvel Cinematic Universe. Haar Sharon Carter, het nichtje van Steve Rogers' eeuwige liefde Peggy Carter, speelt een belangrijke rol in The Falcon and the Winter Soldier en de kans lijkt groot dat we haar de komende jaren vaker gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair