Video

'The Batman'-clip toont eerste echte beelden van Catwoman

Check hier de beelden van Zoe Kravitz als de nieuwe Catwoman.

door Jim Pedd om 11:07 in Video
Op iTunes verscheen de documentaire Catwoman: The Feline Femme Fatale en interessant is dat daarin een clip zit van Zoe Kravitz als Catwoman. Haar versie van het personage zien we straks in de film The Batman in actie komen.

Eerder deze week is online een scherpe versie van de zestig seconden durende clip verschenen. Daarin zien we Kravitz als Selina Kyle die zich voorbereidt op de inbraak in een kluis.

Nieuwe Catwoman
In de clip zien we niet alleen momenten die we al te zien hadden gekregen in de eerste trailer van de film The Batman, maar zien we ook wat nieuws in de video. Hieronder kan je de clip bekijken:The Batman is een hele reboot van de franchise met Robert Pattinson in de hoofdrol. In die film zien we ook Selina Kyle als Catwoman, maar ook schurken als de Penguin en de Riddler.

De film speelt zich af tijdens het tweede jaar waarin Batman vecht tegen de misdaad. De film verkent de corruptie die Gotham City in zijn greep heeft, en hoe die mogelijk verbonden is aan zijn eigen familie. Tegelijk speelt er een groot conflict met de seriemoordenaar genaamd The Riddler.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Laat ik een kluis kraken met een halve bivakmuts , da ziet er stoer uit.

Nature

Avatar

Op set videos kon je zien dat het erop lijkt dat Batman en Catwoman samenwerken in deze film.

Magnanimous

Avatar

Die Halle Berry ziet er nog goed uit voor der leeftijd....

Master Of Films

Avatar

Maikjax "Laat ik een kluis kraken met een halve bivakmuts , da ziet er stoer uit."
Spot-on comment. Smiley face Smiley face

Rutherford

Avatar

Nou ja. Er loopt een miljonair rond in een vleermuizenpak. Dan kan een halve bivakmuts wel.

Maikjax

Avatar

@MOF
Ja toch, Kom op. Ik weet en begrijp dat het een film is maar er mag gerust over nagedacht worden of de looks ( niet mijn smaak / niet tactisch) belangrijker zijn dan hoe een echt inbreker/ kluiskraker eruit zo zien. Met de technologie die we nu hebben weten ze meteen wie je bent als je zo erbij loopt. Marja, we Shall see.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat de film niet al te donker is.

NieuwsFilm

meest populair