'The Batman'-clip toont eerste echte beelden van Catwoman

'The Batman'-clip toont eerste echte beelden van Catwoman

Check hier de beelden van Zoe Kravitz als de nieuwe Catwoman.

Op iTunes verscheen de documentaire Catwoman: The Feline Femme Fatale en interessant is dat daarin een clip zit van Zoe Kravitz als Catwoman. Haar versie van het personage zien we straks in de film The Batman in actie komen.

Eerder deze week is online een scherpe versie van de zestig seconden durende clip verschenen. Daarin zien we Kravitz als Selina Kyle die zich voorbereidt op de inbraak in een kluis.

Nieuwe Catwoman
In de clip zien we niet alleen momenten die we al te zien hadden gekregen in de eerste trailer van de film The Batman, maar zien we ook wat nieuws in de video. Hieronder kan je de clip bekijken:



The Batman is een hele reboot van de franchise met Robert Pattinson in de hoofdrol. In die film zien we ook Selina Kyle als Catwoman, maar ook schurken als de Penguin en de Riddler.

De film speelt zich af tijdens het tweede jaar waarin Batman vecht tegen de misdaad. De film verkent de corruptie die Gotham City in zijn greep heeft, en hoe die mogelijk verbonden is aan zijn eigen familie. Tegelijk speelt er een groot conflict met de seriemoordenaar genaamd The Riddler.

NieuwsFilm

meest populair