'Fast & Furious 9' brengt deze personages voor het eerst samen

'Fast & Furious 9' brengt deze personages voor het eerst samen

Voor het eerst zijn Letty en Mia samen te zien.

Actrice Jordana Brewster onthult dat zij en haar co-ster Michelle Rodriguez eindelijk samen in beeld zullen zijn in de Fast & Furious-franchise.

Brewster speelt de rol van Mia en Rodriguez is te zien als Letty. Hoewel de twee vrouwen al jaren onderdeel uitmaken van de franchise, zijn ze nooit eerder samen te zien geweest. Een opmerkelijk feit, waar nu met Fast & Furious 9 verandering in zal komen.

Samen te zien
De site Insider sprak met Jordana Brewster. De actrice mocht natuurlijk niet al te veel vertellen over het verhaal van de film, maar kon wel onthullen dat Mia en Letty eindelijk een betere band zullen vormen.

"Michelle zei zoiets van: 'we hebben nog nooit een scène gehad. We zijn altijd secundair met de mannen. We hebben geen interactie, terwijl we een zusterschap kunnen vormen. We moeten dit verkennen'," aldus Brewster.

Dat gaat dus ook echt gebeuren en daar is ze erg blij mee. "Michelle is altijd heel uitgesproken dat wij geen tweede viool moeten zijn naast de jongens. Ik ben echt dankbaar dat we een kans krijgen om dat te doen en hopelijk kunnen we blijven ontdekken wat er allemaal is om te verkennen."

NieuwsFilm

meest populair