Video

'A Quiet Place Part II': Death Angels vallen aan in intense nieuwe clips

De film ziet er behoorlijk gaaf uit!

door Jim Pedd om 17:44 in Video
Eerder deze week was er de laatste trailer voor A Quiet Place Part II. Vandaag heeft Paramount maar liefst vier nieuwe clips vrijgegeven voor de film en die houden zich bepaald niet in.

In de clips zien we de 'Death Angels', zoals de monsters blijken te heten, behoorlijk hard aanvallen. De film belooft, als we het zo zien, anders te worden dan het eerste deel, met meer rechttoe rechtaan actie.

Vier clips
De eerste twee clips duiken in het verleden en laten de hele Abbott-familie zien. We zien daarin de allereerste aanval van de Death Angels, en dat vanuit twee verschillende perspectieven. Een heftig moment:

De eerste clip is vanuit het perspectief van het personage van John Krasinski:En dan is er een tweede clip vanuit het perspectief van Emily Blunt:De volgende twee video's laten ons zien hoe Emily Blunts personage Evelyn Abbott, probeert haar kinderen veilig te houden en daarbij tegen Cillian Murphy aanloopt:

Na de dodelijke gebeurtenissen in hun thuis, moet de Abbott-familie ditmaal de gruwelen van de buitenwereld het hoofd bieden, terwijl ze hun strijd om te overleven voortzetten. Ze worden gedwongen het onbekende in te reizen en realiseren zich al snel dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Ik kijk hard uit naar deze maar ik kijk niet langer naar clips anders heb ik straks zogoed als de hele film gezien .

NieuwsFilm

meest populair