Jim Carrey geeft peperduur "kleinigheidje" op vier wielen aan 'Sonic 2'-crewlid

Jim Carrey geeft peperduur "kleinigheidje" op vier wielen aan 'Sonic 2'-crewlid

Aardig...

Sonic The Hedgehog wist vorig jaar nog net voor de Covid-19 pandemie de nodige miljoenen binnen te harken, waardoor het indirect één van de grootste successen van 2020 werd. Inmiddels zijn de opnames voor het vervolg in volle gang.

Onder andere Jim Carrey keert terug als de kwaadaardige Doctor Robotnik die aan het eind van het vorige deel transformeerde in de wat meer game accurate look van het personage. Ook de komst van Tails en Knuckles maakte fans enthousiast voor wat er komen gaat.

Onlangs heeft Carrey een crewlid een speciaal geschenk gegeven als dank voor het harde werk dat zij tijdens deze periode verrichten.

Auto
Afgelopen vrijdag hield hij volgens TMZ een loterij voor de bemanning die vanuit Vancouver werken. De prijs was een gloednieuwe Chevy Blazer RS die meer dan $40.000 dollar waard is. Carrey koos willekeurig een gelukkige winnaar en overhandigde de sleutels.

Bekijk de afbeelding
Hoewel het een eenmalig gebaar lijkt, mogen andere crewleden hopen op nog een gebaar van Carrey naarmate de productie vordert. Het zal in ieder geval zeker het moreel op de set stimuleren, aangezien men nog steeds moet filmen onder strikte coronaprotocollen.

NieuwsFilm

meest populair