'Death on the Nile'-ster Gal Gadot over controverse rond co-ster Armie Hammer

'Death on the Nile'-ster Gal Gadot over controverse rond co-ster Armie Hammer

Ze vindt dat, mochten de verhalen kloppen, hij daarvoor moet boeten.

Eerder dit jaar werd acteur Armie Hammer van heel wat filmprojecten gehaald. Zijn agentschap en publicist zegden hun contracten zelfs met hem op, nadat berichten die hij op Instagram had gestuurd uitlekten.

De acteur stuurde behoorlijk gewelddadige en seksueel getinte berichten en werd sindsdien ook beschuldigd van onder meer kannibalisme en seksueel misbruik. Hammer ontkende alles, maar er lopen onderzoeken naar de acteur. Actrice Gal Gadot, die naast Hammer te zien is in Death on the Nile, reageert nu op de verhalen.

Boeten voor z'n fouten
Actrice Gadot sprak met N12 en vertelde het een complexe zaak te vinden. "Als er waarheid zit in wat hij gedaan zou hebben, dan maakt het niet uit wie hij is, maar moet hij daar de prijs voor betalen en verantwoordelijkheid nemen. Ik weet niet wat er zal gebeuren."

Invloed op de release van Death on the Nile zal het vermoedelijk niet hebben. De film werd wel meermaals uitgesteld vanwege het coronavirus, maar staat nu gepland voor een release in de loop van februari 2022.

Death on the Nile volgt de Belgische Hercule Poirot tijdens een vakantie op de Nijl. Maar wat mooi begint, verwordt al snel tot een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar, als de huwelijksreis van een kersvers koppel tragisch afloopt.

NieuwsFilm

meest populair