Seth Rogen toch helemaal klaar met goede vriend James Franco: "Moet hem niet meer"

James Franco is door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag.

De vriendschap van Seth Rogen en James Franco is verleden tijd. Dat heeft Rogen benadrukt in een interview met The Sunday London Times. Franco wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag.

Hoewel Seth Rogen eerder nog van mening was dat de aantijgingen tegen James Franco hun professionele samenwerkingsrelatie niet zouden mogen beïnvloeden, komt hij daar nu op terug. Rogen heeft laten weten niet meer te willen samenwerken met Franco.

"Ik weet niet of ik op dit moment onze persoonlijke relatie kan definiëren. Er is veel tussen ons veranderd", reageert Rogen als hem door de Britse krant wordt gevraagd naar zijn huidige band met Franco, met wie hij vele films maakte, zoals The Interview (2014) en The Disaster Artist (2017).

"Wat ik wel kan is zeggen is dat ik walg van misbruik en verkrachting en dat ik nooit, maar dan ook nooit zulke acties van een ander geheim zou proberen te houden of te verdoezelen. Ook zal ik mensen nooit laten samenwerken met iemand die daartoe in staat is", aldus de acteur en producent.

Franco runde een tijdje een acteerschool en wordt door meerdere oud-studentes beschuldigd van seksueel wangedrag. Een rechtszaak die daarover werd aangespannen leidde tot een schikking. Rogen wordt op zijn beurt verweten op de hoogte te zijn geweest van Franco's ontoelaatbare gedragingen en deze in de doofpot te hebben gestopt.

NieuwsFilm

meest populair