Zack Snyder heeft knettergek idee voor 'Army of the Dead 2'

Zack Snyder heeft knettergek idee voor 'Army of the Dead 2'

De regisseur hoopt terug te mogen keren voor een sequel.

Over enkele dagen kunnen we eindelijk Zack Snyder's Army of the Dead op Netflix zien. Het is het eerste non-DC project van de regisseur in jaren en zo te zien heeft hij de smaak goed te pakken. Snyder wil namelijk graag een tweede deel maken.

Tijdens een recent interview liet de regisseur weten dat nog niks zeker is, aangezien er eerst gekeken moet worden hoe goed de film wordt onthaald. Als hij echter wordt gevraagd voor een sequel zal hij hier meteen voor gaan, aangezien hij al een 'knettergek' idee heeft.

Wat te verwachten
Zo zegt Snyder: ''Ik weet nog niet wat er staat te gebeuren, maar mocht er een sequel komen dan weet ik precies wat we gaan doen. We hebben al lang en hard nagedacht waar we naartoe kunnen gaan en het eerste deel bouwt ook die kant uit. Wat ik in gedachten heb is echt te gek''.

''Op dit moment werk ik eigenlijk ook aan een uitbreiding van dit universum, aangezien ik bezig ben met een animatie-prequel, waarin we leren waar de zombies vandaan komen en wat er in Area 51 is gebeurd. Het is een gave R-Rated animatie series voor volwassenen''.

''Mocht het van een sequel komen, dan kunnen we het hele zombie verhaal uitbreiden en verder verkennen. We willen graag door gaan, dus hopelijk komt het ervan!''

Hopen jullie dat Zack Snyder een vervolg mag maken en er misschien zelfs een heuse franchise van maakt?

NieuwsFilm

meest populair