'Saw 10' een mogelijkheid volgens Chris Rock

'Saw 10' een mogelijkheid volgens Chris Rock

Deze maand is het eerst nog de beurt aan Spiral: From the Book of Saw.

Spiral: From the Book of Saw, de negende film in de Saw-franchise, zou zomaar een vervolg kunnen krijgen volgens hoofdrolspeler én producent Chris Rock.

De reeks begon in 2004, toen James Wan en Leigh Whannells originele verhaal het horror-genre nieuw leven inblies, maar wat ook leidde tot een stortvloed aan sequels.

Veel mensen dachten dat de franchise definitief ten einde was gekomen met het teleurstellende Jigsaw uit 2017, maar niks blijkt minder waar. In 2019 werd namelijk aangekondigd dat er een spinoff film kwam die werd aangevoerd door niemand minder dan komiek Rock. Een reboot met een vleugje humor die toch trouw blijft aan de toon van de eerdere films.

Na ruim een jaar te zijn uitgesteld door de coronapandemie, bereikt Spiral komende vrijdag eindelijk de Amerikaanse bioscopen. Het verhaal gaat over rechercheur Ezekiel 'Zeke' Banks (Rock) en zijn partner William Schenk (Max Minghella), die samen een reeks moorden gepleegd door een Jigsaw-copycat onderzoeken.

Niet ondenkbaar
Tijdens een interview met ComicBook werd Rock gevraagd naar een eventueel vervolg op de film, waarop Rock subtiel antwoordde met:

"We voeren gesprekken, maar we willen eerst zien dat deze het goed doet. We willen niet te voorbarig zijn, maar als deze goed presteert doe ik graag weer mee. Ik wil niks spoilen, maar een vervolg is zeker niet ondenkbaar."

NieuwsFilm

meest populair