'Iron Man'-acteur Mickey Rourke erg kritisch op Marvel Studios

Hij vindt dat Marvel-films geen echt acteerwerk omvatten.

Acteur Mickey Rourke speelde een van de schurken in de film Iron Man 2. Hij prees op sociale media de cast van de serie Law & Order: SVU en gebruikte de kans ook meteen om forse kritiek te uiten op Marvel Studios.

Mickey Rourke speelde de rol van Whiplash in Iron Man 2. Hij clashte snel met de studio toen bleek dat een groot deel van zijn werk uit de film gehaald werd. Dat stelt in elk geval de acteur al jaren.

Forse kritiek
Rourke bereidde zich flink voor op de Marvel-film, onder meer door tijd door te brengen in een echte gevangenis, zodat zijn voorbereiding optimaal kon zijn. Whiplash eindigde helaas als een complete malloot, wat vermoedelijk vooral kwam door de manier waarop Rourke de rol speelde.

Desalniettemin uit hij de laatste jaren veel kritiek op Marvel Studios. Hij schreef een uitgebreid bericht op Instagram, waar hij die kritiek ook weer uitte.

Zijn bericht op Instagram begon als een lofzang op de serie Law & Order: SVU, maar eindigde bizar genoeg met een dis richting zijn voormalig werkgever: "Respect voor jullie allemaal. Het werk dat jullie verrichten is echt acteren, niet zoals die troep in al die Marvel-rommel."



NieuwsFilm

meest populair