Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

I, Tonya (2017)
Regie: Craig Gillespie | Cast: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, e.a.
Tonya Harding, de eerste vrouw die een drievoudige axel wist te springen in de Amerikaanse kunstschaatscompetitie, werd al op jonge leeftijd door haar moeder op het ijs gezet. Later wordt haar naam vooral verbonden aan een groot schandaal toen ze verdacht werd van het laten uitschakelen van haar rivale Nancy Kerrigan, die na een klap met een metalen staaf op haar knie niet meer kon deelnemen aan de Olympische Spelen.

Pieces of a Woman (2021)
Regie: Kornél Mundruczó | Cast: Vanessa Kirby, Shia LeBeouf, Molly Parker, e.a.
Sean en Martha staan op het punt om voor het eerst ouders te worden. Maar bij de bevalling gaat het gruwelijk mis; hun baby redt het niet. Na deze tragische gebeurtenis ontspoort Martha in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijderd raakt van haar partner en familie. Het ooit perfect lijkende leven van Sean en Martha spat volledig uiteen en de dramatische gevolgen stapelen zich op.

Uncut Gems (2019)
Regie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a.
De gladde juwelier Howard Ratner heeft zich diep in de schulden gewerkt. Helaas voor hem beginnen zijn schuldeisers steeds minder geduld te krijgen. Nu hoopt Ratner de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een zeldzame edelsteen. Langzamerhand lijkt het echter onmogelijk te worden voor Ratner om al zijn problemen op te lossen.Lees ook:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

2 van de 3 nog niet gezien. Dank je wel filmtotaal.

Carmine

Avatar

Aanrader op prime undone, hunters en this is us

Joopie Bolero

Avatar

I Tonya en Uncut Gems zijn wel echt fijn. I Tonya is zelfs een persoonlijk favorietje geworden. Heerlijke soundtrack ook.

NieuwsFilm

meest populair