'Black Widow' introduceert de Russische Avengers

Althans, daar hint acteur David Harbour op in een bericht op Instagram.

Acteur David Harbour hint er in een bericht op zijn Instagram-account op dat Marvel-film Black Widow mogelijk de Russische tegenhangers van de Avengers introduceert. Het gaat dan om een groep superhelden die bekend staat als de Winter Guard.

David Harbour speelt in de film de rol van de Red Guardian. Hij is een supersoldaat die gemaakt is tijdens de Koude Oorlog en diende als het Russische antwoord op Captain America. Dat suggereert dat in het Marvel Cinematic Universe ook een strijd woedde tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie om het maken van supermensen.

Winter Guardian
Harbour gooide op Instagram olie op het vuur rond de Winter Guard. De acteur plaatste een poster van de film op Instagram en schreef daaronder het volgende: "Ursa, Yelena, Nat, CD, Sputnik, ik en de rest van de Winter Guard kijken ernaar uit om een popcornzak en een groot scherm in een donkere bioscoopzaal met jullie allemaal te delen op 9 juli".

En laat nou net al die personages - Ursa Major, de twee Black Widows, Crimson Dynamo en Sputnik - in de comics lid zijn van de verschillende versies van de Winter Guard.



Overigens heeft het gerucht ook een Nederlands tintje. Het gerucht gaat namelijk dat de rol van Ursa Major, een man die in de comics in een grote beer kan veranderen, gespeeld wordt door de Nederlander Olivier Richters, ook wel de Dutch Giant.

NieuwsFilm

meest populair