Algemeen

Check hier een nieuw beeld van 'Jurassic World: Dominion'

Regisseur Colin Trevorrow heeft het duidelijk druk op de filmset.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De opnames van Jurassic World: Dominion werden vorig jaar in november afgerond. Regisseur Colin Trevorrow haalt nu in een interview met Empire Magazine herinneringen op aan de opnames en hoe die stil kwamen te liggen door het coronavirus. Maar dat niet alleen: hij nam ook een foto mee.

"Op de laatste dag dat we bezig waren met de opnames, wist ik pas zo'n drie uur voordat we die dag afrondden dat we de boel stil moeten leggen", aldus de filmmaker tegenover Empire Magazine.

Laatste dag
"We namen toen op in een oude industriële boerderij. [Producenten] Alexandra Derbyshire en Pat Crowley en ik belden met Universal en waren akkoord dat het beter zou zijn om te stoppen. Maar ik moest die dag eerst nog afronden."

Zelfs toen de opnames hervat werden, maakten de protocollen op de filmset dat de crew in een sociale bubbel moest en dat er 40.000 coronatests uitgevoerd werden.

"Het engste moment was eind oktober, toen we nog een paar weken te gaan hadden en het aantal positieve tests exponentieel groeide. Maar omdat we de crew hadden en de acteurs die altijd op de set waren, konden we versnellen wat we aan het maken waren. We waren echt bang dat we een film zouden hebben die voor negen tiende af zou zijn en zo zou blijven."

Zo eindigde het gelukkig niet, want de opnames werden goed tot een einde gebracht. Hieronder het beeld:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik denk dat het niks word

Coola

Avatar

Heel veel zin in deze film.

Jkorpor030

Avatar

Kijk er enorm naar uit met dinosauriërs wild en los in de wereld!

Speedster

Avatar

Ik ben ook heel benieuwd! Smiley face

RoberPaulsen

Avatar

De vorige vond ik ook geen reet aan dus deze skip ik lekker

Decepticon

Avatar

Ik kijk altijd uit naar een Jurassic film, zeer mooi vermaak.
Deze foto kan ik niks mee, nietszeggende setfoto van 3 mensen in gesprek.

KeesjeNL

Avatar

The Lost World was leuk omdat een GEDEELTE zich afspeelde in onze moderne wereld (San Diego als ik me niet vergis). Jurassic World: Fallen Kingdom boeide mij om dezelfde reden; een goede dosering tussen eiland/onze wereld.

Bij Dominion vrees ik overdosering en dat is nooit goed..

NieuwsFilm

meest populair