Check hier een nieuw beeld van 'Jurassic World: Dominion'

Check hier een nieuw beeld van 'Jurassic World: Dominion'

Regisseur Colin Trevorrow heeft het duidelijk druk op de filmset.

De opnames van Jurassic World: Dominion werden vorig jaar in november afgerond. Regisseur Colin Trevorrow haalt nu in een interview met Empire Magazine herinneringen op aan de opnames en hoe die stil kwamen te liggen door het coronavirus. Maar dat niet alleen: hij nam ook een foto mee.

"Op de laatste dag dat we bezig waren met de opnames, wist ik pas zo'n drie uur voordat we die dag afrondden dat we de boel stil moeten leggen", aldus de filmmaker tegenover Empire Magazine.

Laatste dag
"We namen toen op in een oude industriële boerderij. [Producenten] Alexandra Derbyshire en Pat Crowley en ik belden met Universal en waren akkoord dat het beter zou zijn om te stoppen. Maar ik moest die dag eerst nog afronden."

Zelfs toen de opnames hervat werden, maakten de protocollen op de filmset dat de crew in een sociale bubbel moest en dat er 40.000 coronatests uitgevoerd werden.

"Het engste moment was eind oktober, toen we nog een paar weken te gaan hadden en het aantal positieve tests exponentieel groeide. Maar omdat we de crew hadden en de acteurs die altijd op de set waren, konden we versnellen wat we aan het maken waren. We waren echt bang dat we een film zouden hebben die voor negen tiende af zou zijn en zo zou blijven."

Zo eindigde het gelukkig niet, want de opnames werden goed tot een einde gebracht. Hieronder het beeld:



NieuwsFilm

meest populair