King Shark is in 'The Suicide Squad' enorm schattig, al scheurt hij mensen levend uit elkaar

King Shark is in 'The Suicide Squad' enorm schattig, al scheurt hij mensen levend uit elkaar

James Gunn over zijn bijzondere keuze voor dit personage in The Suicide Squad.

The Suicide Squad van regisseur James Gunn belooft een behoorlijk verrassende film te worden. In de film zit een van de meest aparte teamleden van het Squad uit de comics: King Shark.

De stem van dit lid van Task Force X wordt ingesproken door acteur Sylvester Stallone. Op basis van wat ze tot nu toe in de trailers voorbij zagen komen, werden fans al helemaal blij van zijn personage. Tijdens een interview met Den of Geek ging Gunn in op de keuze voor King Shark.

King Shark kiezen
"Wie wil nou niet eens vis zien die heel veel mensen opeet, waarvan iedereen om de een of andere reden denkt dat hij enorm schattig is?" begon Gunn.

"Ik wist dat ik een dier wilde gebruiken en ik wist dat King Shark in de nieuwere comics een van de leden van het Squad is. Ik vond het concept van het personage echt tof, dus hij was mijn eerste toevoeging."

De keuze voor Stallone viel ook al vrij snel. "Vreemd genoeg ben ik, sinds ik steeds meer de mogelijkheid heb gekregen om elke acteur die ik maar wil te kunnen casten in mijn films, grote risico's gaan nemen en gaan schrijven voor acteurs die ik niet ken."

"Zo schreef ik Bloodsport voor Idris Elba, zonder dat ik hem ontmoet had, maar gewoon omdat ik fan van hem ben. En ik kende Sly, ik ken hem behoorlijk goed. Daarom schreef ik de rol van King Shark met zijn stem in mijn achterhoofd."

NieuwsFilm

meest populair