Eerste trailer 'The Protégé': nieuwe actiefranchise van de makers van John Wick

The Protégé belooft een gave actiefilm te worden.

Vandaag is de eerste trailer vrijgegeven voor The Protégé. In de film spelen Samuel L. Jackson, Maggie Q, Michael Keaton en Robert Patrick de hoofdrollen.

The Protégé is geregisseerd door Martin Campbell (van de James Bond-franchise) en de studio die achter de John Wick-films zit. Check hieronder de trailer:



The Protégé
The Protégé draait om Anna (Maggie Q), die als kind gered werd door de legendarische moordenaar Moody (Samuel L. Jackson) en opgeleid werd in de familiezaak. En dus is ze nu 's werelds meest vaardige huurmoordenaar.

Maar Moody - de man die als een vaderfiguur was voor haar, en haar alles leerde over vertrouwen en overleven - wordt op brute wijze vermoord. Anna zweert wraak te nemen. Ze raakt al snel verstrikt in een kat-en-muis spel met een enigmatisch moordenaar (Michael Keaton), die om meer redenen tot haar aangetrokken is dan alleen het spel. Al snel wordt hun confrontatie een dodelijke en groeien ze nader tot elkaar wegens de vele losse eindjes die voortkomen uit alle moorden die ze gepleegd hebben.

In augustus moet de film te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair