Algemeen

John Krasinski en Emily Blunt zeggen "nee" tegen Marvel-film 'Fantastic Four'

Blunt heeft zo de nodige kritiek op het superheldengenre.

door Jeffrey Kouters om 18:43 in Algemeen
Het sterrenkoppel Emily Blunt en John Krasinski wordt vaak door fans getipt als de perfecte Reed Richards en Sue Storm voor Marvels Fantastic Four. Maar volgens Blunt heeft de studio hen (nog) niet benaderd. Sterker nog: ze zit eigenlijk niet zo te wachten op zo'n aanbod. Dat vertelt ze in een interview met The Howard Stern Show.

"Dat is iets wat de fans blijkbaar graag zouden willen, maar geen van ons tweeën heeft een telefoontje gehad hoor", antwoordt Blunt als Stern haar vraagt naar alle verhalen op het internet.

Blunt blijkt ook niet zo'n hele grote fan van het superheldengenre an zich. "Het genre raakt uitgeput. We worden er momenteel mee overspoeld - en dan heb ik het niet alleen over de films, maar ook over het eindeloze aantal televisieseries", zegt ze daarover.

Toch lijkt de deur op een voorzichtige kier te staan. "Het is niet dat ik nooit een superheld zou willen spelen, maar dan moet het wel zo'n cool personage zijn...", legt Blunt uit. "Alleen dan heb ik interesse".

De antwoorden van de Britse actrice hebben op social media alweer tot het nodige gespeculeer geleid.

Sommige Marvel-fans vermoeden dat Blunt en Krasinski, die op professioneel vlak onder meer samenwerken bij de A Quiet Place-films, allang benaderd zijn door Marvel, maar dat ze nog wijselijk hun mond houden totdat hun casting officieel wordt aangekondigd.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Zou t een uitstekende casting keuze, alhoewel ietwat voorspelbaar om hun weer als koppel neer te zetten. Dat laat ik dan maar voor 1x nog toe :P

Sunspot

Avatar

Er is juist de laatste jaren vettere superhero content!

Kijk naar de series, Legion was er, The Boys en Doom Patrol zijn er. Logan, Xmen van Fox veel films, Deadpool

Genoeg om vet cool en interessant te maken.

DC/Warner Bros was goed bezig, maar fokt het op. Gisteren nog MOS gekeken, blijft gewoon goed, jammer dat de studio zo verdwaald lijkt.

Ga er ook vanuit dat ze het heeft over het MCU.

STYD

Avatar

Jep, ze zijn al benaderd. Wel topcasting. Dat Jim zo goed kon acteren, wie had dat gedacht haha

Artificialis

Avatar

Jammer, het zou een goede casting zijn geweest. Brie Larson als Captain Marvel bewijst dat Marvel Studios niet altijd de juiste keuze maakt. En gezien het lage niveau van de Fantastic Four films tot nu toe is het toch echt belangrijk dat er goede keuzes gemaakt gaan worden.

Edwin456

Avatar

Breng gewoon de zelf acteurs terug van de vorige fantasic four

Fluffer

Avatar

Hoe vlugger het genre uitgeput raakt hoe liever voor mij.

NieuwsFilm

meest populair