John Krasinski en Emily Blunt zeggen "nee" tegen Marvel-film 'Fantastic Four'

John Krasinski en Emily Blunt zeggen "nee" tegen Marvel-film 'Fantastic Four'

Blunt heeft zo de nodige kritiek op het superheldengenre.

Het sterrenkoppel Emily Blunt en John Krasinski wordt vaak door fans getipt als de perfecte Reed Richards en Sue Storm voor Marvels Fantastic Four. Maar volgens Blunt heeft de studio hen (nog) niet benaderd. Sterker nog: ze zit eigenlijk niet zo te wachten op zo'n aanbod. Dat vertelt ze in een interview met The Howard Stern Show.

"Dat is iets wat de fans blijkbaar graag zouden willen, maar geen van ons tweeën heeft een telefoontje gehad hoor", antwoordt Blunt als Stern haar vraagt naar alle verhalen op het internet.

Blunt blijkt ook niet zo'n hele grote fan van het superheldengenre an zich. "Het genre raakt uitgeput. We worden er momenteel mee overspoeld - en dan heb ik het niet alleen over de films, maar ook over het eindeloze aantal televisieseries", zegt ze daarover.

Toch lijkt de deur op een voorzichtige kier te staan. "Het is niet dat ik nooit een superheld zou willen spelen, maar dan moet het wel zo'n cool personage zijn...", legt Blunt uit. "Alleen dan heb ik interesse".

De antwoorden van de Britse actrice hebben op social media alweer tot het nodige gespeculeer geleid.

Sommige Marvel-fans vermoeden dat Blunt en Krasinski, die op professioneel vlak onder meer samenwerken bij de A Quiet Place-films, allang benaderd zijn door Marvel, maar dat ze nog wijselijk hun mond houden totdat hun casting officieel wordt aangekondigd.

NieuwsFilm

meest populair