Gerucht: Ook Ghost Rider duikt op in volgende 'Doctor Strange'-film

Gerucht: Ook Ghost Rider duikt op in volgende 'Doctor Strange'-film

Maar wel een geheel nieuwe versie.

Marvels vlammende motorrijder Ghost Rider maakt mogelijk zijn opwachting in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dat beweert That Hashtag Show althans.

Bekijk de afbeelding
De site claimt concepttekeningen te hebben gezien van de film waarop de Ghost Rider met zijn kenmerkende schedelhoofd te zien zou zijn.

Eerder dit jaar dook ook al een gerucht op dat Marvel Nicolas Cage, die de rol speelde in twee films, zou hebben benaderd voor een cameo. De opening van het multiversum biedt immers volop mogelijkheden om oude gezichten (eenmalig) terug te laten keren.

Maar volgens That Hashtag Show wil Marvel dus een geheel nieuwe versie van Johnny Blaze naar het Marvel Cinematic Universe brengen. Dat zou erop kunnen wijzen dat de studio meer plannen met het personage heeft, bijvoorbeeld in de vorm van een eigen filmreeks of serie.

De kans dat Gabriel Luna uit de televisieserie Agents of Shield nu nog terugkeert, zoals veel fans hadden gehoopt, lijkt hierdoor, mocht het gerucht waar zijn, ook kleiner te zijn geworden.

NieuwsFilm

meest populair