Gwyneth Paltrow trok het allemaal niet meer: "Ik heb gewoon brood gegeten, he?"

Ook Gwyneth Paltrow had het zwaar tijdens de lockdown en greep naar de ongezonde producten.

Gwyneth Paltrow, die eigenlijk continu bezig is maar het lifestyle en gezondheid, heeft vreselijk gezondigd tijdens de coronalockdown vorig jaar. "Ik was volledig ontspoord", biecht ze op in de podcast Smartless.

"Ik dronk iedere avond alcohol en at pasta en brood. Ik was echt helemaal van het padje af", vertelt Paltrow, die verder onthult graag een glas whisky te mogen drinken, bij voorkeur een die van quinoa is gemaakt.

Paltrow had het dus net als iedereen behoorlijk zwaar tijdens de lockdown en greep daardoor al snel naar allerlei - in haar ogen - ongezonde en onverantwoorde producten die ze normaliter niet zo gauw zou consumeren.

Eerder liet ze tijdens een livestream van haar lifestylemerk Goop ook al weten dat ze zeven kilo was aangekomen vorig jaar. Die kilo's raakte ze begin dit jaar weer kwijt met een fanatiek dieet. "Mijn buik zag er niet uit. Ik voelde me vreselijk", zei ze toen over haar motivatie om de strijd tegen de overtollige kilo's aan te gaan.

De 'schokkende' onthulling van Paltrow dat ze pasta en brood heeft gegeten, leidt overigens op internet tot een hoop hilariteit. "Gwyneth Paltrow had een breakdown en at pasta en brood", kopt iemand bij een meme. "Zo wordt ze nog een normaal mens", sneert een ander.

NieuwsFilm

meest populair