Chris Pratt over opnames 'Jurassic World: Dominion'

Chris Pratt over opnames 'Jurassic World: Dominion'

Hij vertelt hoe het was om Jurassic World: Dominion op te nemen, midden in de coronapandemie.

Net als veel andere films wereldwijd, moesten ook bij Jurassic World: Dominion de opnames stilgelegd worden wegens de coronapandemie. De film begon vorig jaar februari met de opnames, maar moest al na zes weken tijdelijk stoppen.

In juli 2020 kon men verder gaan en enkele maanden later werden de opnames afgerond. In een bericht op zijn Instagram, reflecteert Chris Pratt nu op hoe het was om op te nemen tijdens de pandemie.

Moeilijke tijden
"We namen een hele film tijdens het hoogtepunt van deze verdomde pandemie op", schreef Pratt. "We begonnen in februari 2020. Het was helemaal gestoord en de film is ongelofelijk, dankzij Colin Trevorrow, onze angstloze leider."

"Hier zie je dat Omar Sy en ik een korte pauze nemen en misschien even praten over wat dan ook, het is allemaal wat vervaagd."



Jurassic World: Dominion speelt zich af in een wereld waar dinosaurussen losgebroken zijn en zich lijken te settelen. Het is dus niet langer een mensenwereld, maar eentje die gedeeld moet worden met de vreeswekkende monsters. Op 10 juni 2022 kunnen we zien hoe dat er allemaal uitziet.

NieuwsFilm

meest populair