Fans ontdekken een fout in 'Avengers: Endgame'

Fans ontdekken een fout in 'Avengers: Endgame'

Het moment tussen Spider-Man en Valkyrie mag dan wel cool zijn, het klopt niet.

Avengers: Endgame zit boordevol gave momenten. Een daarvan speelt zich af tussen Valkyrie en Spider-Man, helemaal richting het einde van de Marvel-film als de helden een soort balletje-overgooien spelen met de Infinity Gauntlet.

Er zijn twee jaar verstreken sinds Avengers: Endgame in de bioscopen draaide, maar fans kijken 'm nog altijd helemaal plat. En daardoor ontdekken ze ook nieuwe dingen, waaronder een VFX-fout tijdens de eindstrijd.

Een kleine fout
Spider-Man springt tijdens de film even op de rug van het vliegende paard van Valkyrie, waarna ze samen wegvluchten om de Infinity Gauntlet uit handen van Thanos te houden. Hoewel het een tof moment is, zit er een fout in.

Een Reddit-gebruiker zag namelijk dat, hoewel het lijkt alsof Peter Parker zijn hand op de schouder van Valkyrie legt, dit eigenlijk niet gebeurt. Hieronder kan je het moment zien:



Avengers: Endgame heeft nog altijd een enorm bevredigende eindstrijd, die alles wat het Marvel Cinematic Universe tot dan toe had gebracht zo'n beetje deed verbleken. Desalniettemin zitten er meer van dit soort foutjes in, zo blijken de posities van alle personages in de eindstrijd niet goed uitgewerkt te zijn.

NieuwsFilm

meest populair