Featured

Vijf aankomende Amazon Prime Video originals waar we naar uitkijken

Vandaag zetten we er vijf van Prime Video op een rij.

door Jim Pedd om 11:56 in Featured
Net als Netflix en Disney+ zet Amazon Prime Video ook flink in op de productie van eigen films en series. Vooral series, maar soms ook films. Vandaag zetten we vijf van die films waar we naar uitkijken op Amazon Prime Video op een rij.

Annette (2021)
Regie: Leos Carax | Cast: Marion Cotillard, Adam Driver, Simon Helberg, Rila Fukushima
De vrouw van een stand-up komiek, een operazangeres, is overleden. Hij moet nu in zijn eentje zorgen voor hun twee jaar oude dochtertje, die een opmerkelijke verrassing voor hem heeft.

Invasion (?)
Regie: Michael Pearce | Cast: Riz Ahmed, Octavia Spencer, Rory Cochrane, Janina Gavankar
Deze film volgt twee jonge broers die op de vlucht slaan voor hun vader. Hij is een meermaals gedecoreerd militair die hen probeert te beschermen tegen een buitenaardse bedreiging. Hun reis brengt hen in toenemende mate in gevaarlijke en onverwachte situaties en de twee broers moeten de waarheid onder ogen komen en hun jeugd achter zich laten.

The Burial (?)
Regie: Maggie Betts | Cast: Jamie Foxx
Een Amazon Prime Video Original die duikt in de wereld van uitvaartcentra. De failliete eigenaar van een uitvaartcentrum besluit een rivaliserend zakenman aan te klagen over een mislukte zakendeal. De eigenaar huurt een flamboyante advocaat in om de zaak te behandelen.

The Electrical Life of Louis Wain (2021)
Regie: Will Sharpe | Cast: Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough, Toby Jones
De Britse kunstenaar Louis Wain, die bekend staat om zijn opvallende schilderijen van katten en mensen van over heel de wereld wist te inspireren, staat centraal. In dit waargebeurde verhaal krijgen we een blik op zijn leven en dat van de liefde van zijn leven, Emily.

All the Old Knives (?)
Regie: Janus Metz Pedersen | Cast: Chris Pine, Thandie Newton, Laurence Fishburne, Jonathan Pryce
Twee CIA-agenten, die ooit minnaars waren, worden herenigd in het idyllische dorpje Carmel-by-the-Sea. Het tweetal wordt gedwongen om samen een zes jaar oude zaak opnieuw te onderzoeken, waarbij een collega mogelijk betrokken is.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair