'Pirates of the Caribbean'-achtige 'Jungle Cruise' komt direct naar Disney+

Ook Jungle Cruise slaat de bioscoop over.

Walt Disney Studios voegt weer een nieuwe film toe aan het rijtje releasers dat via VIP Toegang op Disney+ debuteert. Jungle Cruise, dat net als de Pirates of the Caribbean-films gebaseerd is op een pretparkattractie, komt zowel op Disney+ als in de bioscoop uit.

Dat betekent dat mensen die niet naar de bioscoop kunnen om de film te zien, hem ook op Disney+ kunnen kopen. Daarvoor betaal je in Nederland eenmalig 21,99 euro. Vanaf 30 juli is de film te streamen op Disney+.

Jungle Cruise
De aankondiging werd gemaakt door Dwayne Johnson, een van de hoofdrolspelers en producenten, via Instagram. Hij liet fans zo weten dat de film zowel in de bioscopen als in hun woonkamer te zien zal zijn:



Jungle Cruise is de vierde film dit jaar die via VIP Toegang debuteert op Disney+. Het hybride releasemodel moet dus wel een succes zijn voor de filmstudio.

In Jungle Cruise volgen we schipper Frank Wolff en onderzoeker Dr. Lily Houghton, die de Amazone in trekken op zoek naar een oeroude boom die geneeskundige krachten zou hebben en de toekomst van de gezondheidszorg voor altijd zou kunnen veranderen. Het onwaarschijnlijke duo komt tijdens hun reis heel wat gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen.

NieuwsFilm

meest populair