Algemeen

'Pirates of the Caribbean'-achtige 'Jungle Cruise' komt direct naar Disney+

Ook Jungle Cruise slaat de bioscoop over.

door Jim Pedd om 12:33 in Algemeen
Walt Disney Studios voegt weer een nieuwe film toe aan het rijtje releasers dat via VIP Toegang op Disney+ debuteert. Jungle Cruise, dat net als de Pirates of the Caribbean-films gebaseerd is op een pretparkattractie, komt zowel op Disney+ als in de bioscoop uit.

Dat betekent dat mensen die niet naar de bioscoop kunnen om de film te zien, hem ook op Disney+ kunnen kopen. Daarvoor betaal je in Nederland eenmalig 21,99 euro. Vanaf 30 juli is de film te streamen op Disney+.

Jungle Cruise
De aankondiging werd gemaakt door Dwayne Johnson, een van de hoofdrolspelers en producenten, via Instagram. Hij liet fans zo weten dat de film zowel in de bioscopen als in hun woonkamer te zien zal zijn:Jungle Cruise is de vierde film dit jaar die via VIP Toegang debuteert op Disney+. Het hybride releasemodel moet dus wel een succes zijn voor de filmstudio.

In Jungle Cruise volgen we schipper Frank Wolff en onderzoeker Dr. Lily Houghton, die de Amazone in trekken op zoek naar een oeroude boom die geneeskundige krachten zou hebben en de toekomst van de gezondheidszorg voor altijd zou kunnen veranderen. Het onwaarschijnlijke duo komt tijdens hun reis heel wat gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Balen ik wou deze wel in de bioscoop zien

Gigan72

Avatar

Over een jaar of 2 brengt Disney niets meer uit in de bios en kan je het nog alleen zien op Disney+
En moet je er 22 euro of meer voor betalen.

Cnet

Avatar

“ Over een jaar of 2 brengt Disney niets meer uit in de bios en kan je het nog alleen zien op Disney+
En moet je er 22 euro of meer voor betalen.”

Tijd om zelf in een dikke thuisbios te investeren! Heb je ook geen last van krakende chips zakken of bellende/appende idioten

KlaasjeNL

Avatar

Precies wat @Cnet zegt: Sinds tv's zo groot zijn dat ze van 3 meter afstand net zo groot zijn als een bioscoopscherm vanaf het midden van de zaal, heb ik de bios geen moment meer gemist. Zeker niet sinds alle films door corona direct thuis te zien zijn. Geen woekerprijzen voor een versnapering, geen krakende chipszakken en popcorn, geen bellende idioten, geen bezoekers die je beeld blokkeren doordat ze 2 meter lang zijn en ook nog eens kaarsrecht gaan zitten, geen bezoekers die tegen je stoel zitten te schoppen, zelf de starttijd bepalen, zelf bepalen of en wanneer je naar de wc gaat. Er zijn alleen maar voordelen. Zolang uitgevers de films maar zsm naar de huiskamer brengen.

aspers

Avatar

Nice, hier ga ik wel extra voor betalen. Maar als de bios open is (zonder extra gedoe) ga ik m natuurlijk daar bekijken.

Vastator_Mundorum

Avatar

Ik denk dat we niet lang hoeven te wachten tot de bioscopen open gaan in NL

Spider-fan

Avatar

Ik had hier heel erg zin in, kwam ook vlak voor mijn verjaardag uit in de zomer dus leek me een leuk cadeau. Ik denk niet dat ik 20 euro of meer ga betalen om hem te huren, dan koop ik meteen de blu-ray.
Ik ben nooit in de attractie zelf geweest, maar je kunt het op Youtube natuurlijk bekijken. Echt heel mooi gemaakt, vooral ook dat stukje waarin er allemaal pijltjes in het water worden geschoten door inboorlingen. Je ziet die echt in het water zelf terechtkomen op één of andere manier.

Als de pandemie ooit over is, het eerste wat ik ga doen is weer eens naar een pretpark. Sowieso ga ik bij de Efteling kijken hoe het met Roodkapje is nu - de liefde van mijn leven.

NieuwsFilm

meest populair