Algemeen

'Space Jam: A New Legacy' brengt Michael Jordan terug!

Dat hadden we al gehoopt en nu blijkt het echt.

door Jim Pedd om 09:27 in Algemeen
Acteur Don Cheadle heeft een gerucht bevestigd. Michael Jordan zal inderdaad te zien zijn in Space Jam: A New Legacy.

Jarenlang hoopten fans dat Jordan de hoofdrol zou krijgen in een vervolg op Space Jam. Maar 25 jaar later blijkt dat hij die hoofdrol niet krijgt; die rol is er voor LeBron James. Gelukkig weten we nu dat Jordan wel in het vervolg zit.

Michael Jordan
Don Cheadle sprak met Yahoo! Entertainment en wist te onthullen dat Jordan in de film zit. "Michael Jordan zit in de film, maar niet op de manier die je zou verwachten".

Uiteraard wilde hij niet vertellen op welke manier Jordan dan in Space Jam: A New Legacy zit. Dat belooft dus een mooie verrassing te worden voor fans van de franchise; hopelijk eentje die bewaard kan blijven tot de filmrelease.

Space Jam: A New Legacy draait om LeBron James en zijn zoon. Die laatste komt in een digitale ruimte terecht als een op hol geslagen A.I. hem weet te vangen. Samen met Bugs Bunny, Lola Bunny en de rest van de Looney Tunes, moet LeBron proberen te winnen van een team van gevaarlijke basketballers. Het is de Tunes versus de Goons in deze film die de band van LeBron met zijn zoon voor altijd zal veranderen.

Vanaf 14 juli te zien in de Verenigde Staten.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair