Algemeen

Disney+ voegde 5 films nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod op Disney+!

door Jim Pedd om 20:08 in Algemeen
Deze week verschenen er vijf films nieuw op streamingdienst Disney+. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

The Beverly Hillbillies (1993)
Regie: Penelope Spheeris | Cast: Jim Varney, Diedrich Bader, Erika Eleniak, Cloris Leachman
Een stelletje ongeregeld leidt een boerenbestaan in Arkansas tot de patriarch Varney olie doet opspuiten uit zijn akkers. Met het fortuin trekken zij naar het beloofde land, dat Californië heet te zijn. Daar reageren zij ontwapenend op de pogingen van de buurt hen uit het miljonairsmilieu te verjagen.

Hoe Overleef Ik Mezelf (2008)
Regie: Nicole van Kilsdonk | Cast: Floor Arink, Dragan Bakema, Romijn Conen, Janni Goslinga
Rosa van Dijk is een gevoelig, fantasierijk meisje van dertien. Ze is, zoals bijna alle meisjes van haar leeftijd, erg onzeker over zichzelf. Na de scheiding van haar ouders woont ze bij haar moeder in Den Bosch. Rosa's moeder heeft een baby van haar nieuwe vriend Alexander, die in Groningen woont. Ze besluit bij hem in te trekken en Rosa moet natuurlijk mee. Ze is dol op haar halfbroertje, maar minder op haar gloednieuwe stiefvader, die ze stiekmen Apenbil noemt vanwege zijn harige achterwerk. Rosa moet alles wat haar veilig en bekend is achterlaten. Hoe gaat ze dit, en vooral zichzelf overleven?

Rio (2011)
Regie: Carlos Saldanha | Cast: Karen Disher, Jason Fricchione, Sofia Scarpa Saldanha, Leslie Mann
Rio gaat over een Macaw papegaai die zijn comfortabele leven in Minnesota verlaat om op reis te gaan naar het exotische Rio de Janeiro, waar hij talloze avonturen beleeft.

Rio 2 (2014)
Regie: Carlos Saldanha | Cast: Jake T. Austin, Carlinhos Brown, Kristin Chenoweth, Jemaine Clement
De film volgt Blu, Jewel en hun drie kinderen die het perfecte leventje leiden in het prachtige Rio de Janeiro. Jewel is van mening dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels en daarom besluiten ze de Amazone in te gaan. Blu probeert zich aan te passen aan de nieuwe buren, maar vreest ondertussen dat hij zijn gezin kwijtraakt binnen de onbekende omgeving.

Ladyhawke (1985)
Regie: Richard Donner | Cast: Matthew Broderick, Rutger Hauer, Michelle Pfeiffer, Leo McKern
Wanneer de beeldschone Lady Isabeau de soldaat Etienne Navarre verkiest boven de boosaardige Bisschop Imperious, spreekt deze een vloek uit over de twee geliefden. Lady Isabeau is gedoemd om overdag als een havik door het leven te gaan, terwijl Navarro 's nachts in een wolf verandert.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

Ladyhawke, dat is nog eens een aangename verrassing. Nooit gedacht dat ik deze zo goed als vergeten film nog ergens kon gaan streamen. Benieuwd of hij nog net zo leuk is als ik me herinner van vroegah.

NieuwsFilm

meest populair