Dave Bautista wees 'Fast & Furious' af voor een pitch

Dave Bautista wees 'Fast & Furious' af voor een pitch

De acteur wilde liever een pitch voor Gears of War doen.

Acteur Dave Bautista wees een rol in de Fast & Furious-franchise af. Hij pitchte liever een Gears of War-film aan Universal Pictures.

De Fast & Furious-franchise werd in 2001 gelanceerd. Intussen zijn we dit jaar toe aan Fast & Furious 9, dat in juni in de bioscoop te zien moet zijn. Nu blijkt dat bijna acteur Dave Bautista daarin te zien was. Ware het niet dat hij liever aan de slag ging met Gears of War.

Afwijzing Fast & Furious
Gears of War begon als gamereeks in 2006. Het verhaal daarvan speelt zich af op een Aard-achtige planeet genaamd Sera. Centraal staat de Coalition of Ordered Governments die strijd tegen de bedreiging die uitgaat van de buitenaardse wezens genaamd de Locust Horde.

Tijdens een interview met Collider onthulde Bautista dat hij nee zei tegen Fast & Furious. Dat in het kader van zijn pogingen om Bane te spelen voor Warner Bros:

"Ik kreeg de kans op een ontmoeting bij Warner Bros., en daar hadden we het ook even over Bane. Dat gebeurde op een heel ander moment in mijn carrière en zij wilden het hebben over Fast and Furious. En ik zei: 'Daar heb ik geen interesse in, laten we het hebben over [Gears of War-personage] Marcus Fenix'."

NieuwsFilm

meest populair