Volgende grote nieuwe Netflix-film erg zwak ontvangen

Volgende grote nieuwe Netflix-film erg zwak ontvangen

Recensies The Woman in the Window vallen zwaar tegen.

Na flink wat uitstel werd de film The Woman in the Window uiteindelijk verkocht aan Netflix. De mysterythriller van regisseur Joe Wright (Darkest Hour, Pride & Prejudice) blijkt ondanks de aanwezigheid van enkele grote namen niet in de smaak te vallen bij de critici.

De afgelopen dagen verschenen de eerste recensies online voor The Woman in the Window. Op Rotten Tomatoes zijn deze verzameld en de score blijkt tot op heden niet zo best met 30% na 67 recensies, met een gemiddelde van 4.80/10. De publiekscore doet het met 70% een stuk beter.

De critics consensus: Een verwarde thriller die verdrinkt in zijn waanzinnige eerbetoon, The Woman in the Window zal het publiek de gordijnen doen laten sluiten.


The Woman in the Window
In de thriller zijn er rollen voor onder meer Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Jennifer Jason Leigh en Brian Tyree Henry en we zien hoe een psycholoog aan huis is gebonden door pleinvrees. Ze raakt geobsedeerd door haar nieuwe buren en wil een wrede misdaad oplossen die ze vanachter het raam heeft gezien.

Heb jij The Woman in the Window al gezien? Sinds gisteren staat de film op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair