Moordende maniak terug op foto 'Halloween Kills'

Moordende maniak terug op foto 'Halloween Kills'

De gemaskerde Michael Myers en zijn favo wapen.

Sommige superhelden zijn simpel weg onverwoestbaar en daar hebben de meeste filmfans helemaal geen moeite mee. Dit geldt eigenlijk ook voor de moordende maniak in de langlopende filmreeks Halloween.

Hieronder zie je een nieuwe foto van Michael Myers in het vervolg op het tweede officiële vervolg op het originele Halloween uit 1978 van regisseur John Carpenter. In Halloween uit 2018 van regisseur David Gordon Green zagen we nog hoe de oude Laurie Strode van Jamie Lee Curtis voor de tweede keer tegenover Myers komt te staan.

"Deze film gaat over angst voor de gemeenschap, paranoia, misinformatie en paniek onder het publiek," legde regisseur Green uit in een recent interview. "Deze film is een geweldige popcorngenrefilm en niet direct een statement, maar het is vreemd hoe de zaken in elkaar overlopen. Het is een interessantere tijd om een film als deze uit te brengen."

Nieuwe foto van Myers
Hieronder zie je James Jude Courtney opnieuw als Myers a.k.a. "The Shape" samen met zijn favoriete moordwapen, een vlijmscherp mes. In oktober moet Kills in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair