Gerucht: Marvel komt met nieuw heldenteam en meerdere Thanos-achtige schurken

Gerucht: Marvel komt met nieuw heldenteam en meerdere Thanos-achtige schurken

Het wordt nog druk in het Marvel Cinematic Universe met al die nieuwe superhelden en superschurken.

That Hashtag Show, dat regelmatig redelijk goed zit met zijn verhalen, stelde enige tijd geleden nog dat Ghost Rider naar het Marvel Cinematic Universe zou komen. En nu stelt de site dat hij onderdeel uit zal maken van een nieuw superheldenteam: de Midnight Sons.

Marvel Studios wil zijn filmuniversum flink uitbreiden. Dat betekent dat we straks kunnen genieten van meer superheldenteams dan alleen de Avengers. Zo zouden de Young Avengers hun debuut maken, de Dark Avengers en de Thunderbolts. En nu kunnen we nog een team toevoegen aan dat rijtje.

De Midnight Sons
De Midnight Sons zijn in de Marvel Comics een groep superhelden die het opnemen tegen bovennatuurlijke bedreigingen. Elementen hiervoor zouden opgebouwd worden in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Blade en de serie Moon Knight.

Volgens de site zal het team in dit geval wat kleiner zijn dan normaal. We zouden Doctor Strange, Moon Knight, Blade, Hannibal King, Hellstrom, Ghost Rider en de Scarlet Witch in het team zien. Hannibal King en Hellstrom worden geïntroduceerd in Blade. Ook zou de Ghost Rider zijn opwachting maken in Doctor Strange 2.

Meerdere bedreigingen
Met meerdere superheldenteams, moet het MCU volgens That Hashtag Show ook meerdere bedreigingen omvatten. Volgens de site wordt Blackout de voornaamste schurk waar de Midnight Sons het tegen opnemen.

Maar ook stellen ze dat Mephisto opgezet wordt en dat "Kevin Feige en Marvel Studios het interessant vinden om meerdere Thanos-achtige bedreigingen binnen het MCU" te plaatsen. De teams krijgen het dus nog druk.

NieuwsFilm

meest populair