Opnames James Bond-film 'Spectre' waren een nachtmerrie

Dave Bautista is niet direct wat je noemt positief.

Dave Bautista sprak recent over de opnames van James Bond-film Spectre (2015). Volgens de acteur was de productie een logistieke nachtmerrie.

Bautista was in de film te zien als een van de voornaamste schurken in dienst van Spectre, Hinx. hij nam het meermaals op tegen James Bond.

Een nachtmerrie
Recent vertelde Bautista tegenover The Hollywood Reporter dat het "heel moeilijk" is om in een James Bond-film te zitten. Net als bij veel andere soortgelijke globetrottende spionagethrillers, zijn de opnames "een lang en traag proces".

Bautista ging hierop in toen THR hem vroeg naar zijn nieuwe samenwerking met Daniel Craig aan de film Knives Out 2: "Ik kijk er naar uit om weer met Daniel te mogen werken. En ik vind het geweldig dat het ditmaal een veel, veel minder stressvolle omgeving wordt, want deel uitmaken van een Bond-film is heel moeilijk. Het zijn lange dagen. Logistiek gezien is het een nachtmerrie. Je gaat alleen maar van land naar land. Het is zo'n lang en traag proces. Ik geloof dat de opnames van Spectre bijna een jaar duurden en dat, hoewel ik niet eens zo'n grote rol had, ik op de set was voor acht maanden. Dus het is gewoon een lang, lang proces."

Ook Daniel Craig leek hier last van te hebben, want na de opnames vertelde hij liever zijn polsen door te snijden dan nog eens James Bond te spelen.

NieuwsFilm

meest populair