Chris Hemsworth deelt grappige low-budget 'Thor: Love and Thunder'-poster

Chris Hemsworth deelt grappige low-budget 'Thor: Love and Thunder'-poster

Chris Hemsworth heeft voor ons een eerste "poster" voor Thor: Love and Thunder.

Chris Hemsworth houdt er wel van zo nu en dan een goede grap uit te halen. Vandaag deelde hij een grappige eerste "poster" voor Thor: Love and Thunder. Daarop zien we hemzelf en regisseur Taika Waititi.

Hemsworth en Waititi zijn sinds begin dit jaar bezig met de opnames van Thor: Love and Thunder. We hebben al heel wat setfoto's gezien, onder meer van Thor, Jane Porter en van de Guardians of the Galaxy. Maar officieel materiaal hebben we nog niet gekregen van Marvel Studios.

Low-budget poster
Gelukkig is er nog acteur Hemsworth om ons tegemoet te komen. Hij schreef dat het budget voor de officiële poster van Thor: Love and Thunder bijzonder klein was, "maar de booschap is duidelijk, heel wat liefde en heel wat donder".

In ruil daarvoor hebben we een beeld van Hemsworth met een petje van de film op, en met de lange lokken van Thor. Naast hem staat Waititi die naar de camera kijkt, met gefronste wenkbrauw:



In Thor: Love and Thunder wordt Jane Foster Lady Thor; ze krijgt superkrachten en zal die nodig hebben in de strijd tegen de schurk Gorr the God Butcher. De film is in mei 2022 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair