'Fantastic Beasts 3' krijgt episch tovergevecht tussen Newt Scamander en Gellert Grindelwald

'Fantastic Beasts 3' krijgt episch tovergevecht tussen Newt Scamander en Gellert Grindelwald

Als je dacht dat de meeste actie voor Dumbledore was, dan vergis je je.

Fantastic Beasts 3 wordt nog altijd omringd door mysteries. Natuurlijk is bekend dat Eddie Redmayne weer terug is als hoofdpersoon Newt Scamander, net als heel veel andere castleden van de vorige twee Harry Potter spin-offs ook weer te zien zijn. En Mads Mikkelsen neemt de rol van Gellert Grindelwald over.

Interessant is nu dat acteur Mads Mikkelsen tijdens een gesprek met USA Today vertelde dat hij "drie weken aaneengesloten" werkte aan een groot gevecht dat zijn personage heeft met dat van Eddie Redmayne.

Episch gevecht
Dat Newt nu degene is die een episch gevecht mag leveren, is goed nieuws rond Fantastic Beasts 3. In de vorige film, The Crimes of Grindelwald, kwam meer nadruk op andere personages te liggen, waardoor Newt een beetje verloren leek te gaan. Dat lijkt nu gefikst te zijn met deze derde film.

Het script is geschreven door J.K. Rowling in samenwerking met Steve Kloves (die bijna alle Harry Potter-films schreef). De druk is natuurlijk behoorlijk groot op deze derde film, die de franchise een koerscorrectie moet geven.

Fantastic Beasts 3 reist naar Rio de Janeiro, als nieuwe locatie. De film is in juli 2022 te zien.

NieuwsFilm

meest populair