Dracula wordt mens in trailer 'Hotel Transylvania: Transformania'

Dracula wordt mens in trailer 'Hotel Transylvania: Transformania'

A.k.a. Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop.

En daar is dat eindelijk de eerste trailer voor Hotel Transylvania: Transformania, die in het Nederlands Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop heet. In de beelden zien we uiteraard weer de nodige gekkigheid rond Count "Drac" Dracula met de stem van Adam Sandler.

In Transformania slaat de 'Vermonsteringsstraal' op hol en verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt.

Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen.


Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop
In Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop zijn Drac en zijn vrienden zijn terug zoals je ze nog nooit hebt gezien en in de Nederlands gesproken versie zijn er stemmen van o.a. Charly Luske (Drac), Liza Sips (Mavis), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka) en Tygo Gernandt (Gremlins).

De vierde en laatste Hotel Transsylvanië draait vanaf 4 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. Hieronder de Nederlands gesproken trailer.



NieuwsFilm

meest populair