Yes! 'Attack the Block 2' echt in de maak met John Boyega

Yes! 'Attack the Block 2' echt in de maak met John Boyega

Kun jij die eerste film nog herinneren?

Acteur John Boyega kennen de meeste mensen uit Star Wars: The Force Awakens en de twee vervolgen daarop, maar de Britse acteur brak ooit door in de sci-fi komedie Attack the Block 2 van regisseur Joe Cornish.

Alweer eventjes geleden waren er berichten dat er mogelijk een tweede deel zou komen en nu is de film ook echt in ontwikkeling, opnieuw met Cornish en Boyega. En dat is tien jaar na de release van de eerste film.

"Het is tien jaar geleden dat Attack The Block werd uitgebracht en sindsdien is er zoveel veranderd," aldus de Star Wars-acteur. "Ik ben blij dat dit verhaal terugkeert naar de straten van Londen. Moses is een van mijn favoriete personages om te spelen en het is een enorme eer om hem terug te brengen."

Attack The Block 2
In Attack the Block uit 2011 is Boyega te zien als het personage Moses. Hij moet het samen met zijn jeugdbende opnemen tegen buitenaardse wezens die hun wijk in Zuid-Londen aanvallen. In de film zijn er ook rollen voor onder meer Jodie Whittaker en Nick Frost.

"Ik ben heel blij dat we officieel onze terugkeer naar de wereld van Attack The Block aankondigen op de tiende verjaardag van de release van de film," meldde Cornish. "Ik kan niet wachten om weer met John samen te werken en het publiek meer buitenaardse actie in de binnenstad te laten zien."



NieuwsFilm

meest populair