Sharon Stone niet blij met Director's Cut van de erotische thriller 'Basic Instinct'

Sharon Stone niet blij met Director's Cut van de erotische thriller 'Basic Instinct'

Sharon Stone is helemaal niet blij met wat er komen gaat.

De dertigste verjaardag van Paul Verhoevens erotische thriller Basic Instinct zit eraan te komen. Voor die gelegenheid maakt Verhoeven een Director's Cut en daar is Sharon Stone allerminst blij mee.

Basic Instinct is natuurlijk het bekendst om die ene scène waarin het personage van Stone, de mysterieuze Catherine Tramell, zichzelf blootgeeft aan de politie tijdens haar verhoor. Dat korte moment heeft niets te doen met het verhaal van de film, maar overschaduwde zo'n beetje alles.

Niet akkoord
De afgelopen maanden vertelde Stone dat ze het helemaal niet eens was met die scène en er geen toestemming voor gegeven had. Maar nu blijkt dat de scène terugkeert in een Director's Cut.

Tegenover Yahoo! News vertelde ze het volgende: "Ze hebben besloten de Director's XXX Cut vrij te geven voor de dertigste verjaardag. Er zijn nieuwe [Screen Actors Guild] regels daarvoor gemaakt en gemaakt nadat ik, als jonge vrouw die film maakte, dus ze zijn op mij niet van toepassing. Spijt is als een scheet, je kan ze niet terug trekken. Zodra je 'm gelaten hebt, stinkt 'ie en is 'ie weg."

Dat geldt nu dus ook, en de actrice lijkt er niet heel blij mee te zijn.

NieuwsFilm

meest populair