Eric Bana stond niet te springen om Hulk te spelen in 'Hulk' uit 2003

Eric Bana stond niet te springen om Hulk te spelen in 'Hulk' uit 2003

En keert hij misschien een keer terug in de rol of een andere superheldenfilm?

De afgelopen jaren zagen we Marc Ruffalo als Bruce Banner in het Marvel Cinematic Universe. Maar voordat die filmreeks in 2008 startte verscheen in 2003 van regisseur Ang Lee de losstaande film Hulk en daarin was het Eric Bana die de Green Goliath speelde.

Nu blijkt dat hij er destijds niet zo heel veel vertrouwen in had en dat hij erg sceptisch was over het accepteren van rol. "Het was geen snelle ja, dat is wel zeker," zei Bana tijdens de WTF podcast.

"Het kostte me een tijdje om er vrede mee te hebben. Ik was niet bekend met het script toen ik begon aan de film. Het is een van de weinige films die ik heb gemaakt waarbij dat het geval was. Het was gewoon niet het type film waarin ik mezelf zag spelen," aldus Bana.

Maar waarom geen vervolg?
"Je deed zo'n film niet met de gedachte dat je er meer dan één zou doen... Dat was gewoon niet aan de orde," zei Bana over dat er geen vervolg is gemaakt. "De verwachtingen zijn niet zoals ze nu zijn. Ik heb het als eenmalig benaderd." Bana gaf aan dat hij nooit is gevraagd voor een tweede deel.

En zou hij nog een keer een superheldenfilm willen maken? "Het zijn niet het soort films waar ik warm voor loop en mezelf in zie, dus dat gesprek is er een dat ik met mezelf heb als ik er nog een keer deel van wil uitmaken."



NieuwsFilm

meest populair