Trailer 'Fear Street Trilogy': in twee weken complete trilogie op Netflix!

Trailer 'Fear Street Trilogy': in twee weken complete trilogie op Netflix!

Drie films rond de verhalen van R.L. Stine.

Binnenkort verschijnen op Netflix de drie films in de Fear Street-trilogie. Nu is eindelijk duidelijk wanneer dat zal zijn en hoe de films heten én we krijgen de eerste beelden via de officiële teaser.[/b]

Fear Street start in 1994 als een groep tieners ontdekt dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar verbonden zijn. Ze denken dat zij mogelijk de volgende doelwitten zijn.

Fear Street in drie delen in juli
De drie films van regisseur Leigh Janiak (Honeymoon, 2014) verschijnen in juli op Netflix en deze hebben de volgende titels én verschijningsdatums: Fear Street Part One: 1994 (2 juli), Fear Street Part Two: 1978 (9 juli) en Fear Street Part Three: 1666 (16 juli). Hieronder de teaser trailer!



De Fear Street-trilogie is gebaseerd op de bestverkopende horrorserie van R.L. Stine en volgt de nachtmerrie door de sinistere geschiedenis van Shadyside. Er zijn rollen voor onder meer Gillian Jacobs, Emily Brobst, Matthew Zuk, Darrell Britt-Gibson, Jana Allen, Benjamin Flores Jr. en Fred Hechinger.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair