'Bad Boys for Life'-regisseurs maken DC-film 'Batgirl'

'Bad Boys for Life'-regisseurs maken DC-film 'Batgirl'

De film zal rechtstreeks op HBO Max verschijnen.

Nadat ze Bad Boys for Life voor Sony Pictures maakten, gaat het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi aan de slag met een DC-film. En wel over het personage Batgirl.

De plannen voor een solofilm over Batgirl liggen al een tijdje op de plank bij Warner Bros. Er werd namelijk al een script geschreven door Christina Hodson, bekend van haar werk voor onder meer Birds of Prey uit 2020 en het aankomende The Flash dat in 2022 moet verschijnen.

Batgirl direct naar HBO Max
De film over Barbra Gordon, de dochter van Gotham City politie commissaris James Gordon, lijkt rechtstreeks naar HBO Max te gaan, aangezien er door The Hollywood Reporter niet wordt gesproken over een bioscooprelease.

"Met Batgirl hopen we het publiek mee te nemen op een leuk avontuur en laten we een andere kant van Gotham zien," zei producent Kristin Burr (Cruella). "Christina's script heeft de geest te pakken. Adil en Bilall hebben een levendige energie die aanstekelijk is, waardoor ze de perfecte filmmakers zijn voor dit Batproject."

Het duo Adil & Bilall werkt op dit moment aan de Marvel-serie Ms. Marvel die later dit jaar debuteert op Disney+. Het personage Batgirl werd in 1997 gespeeld door Alicia Silverstone in Joel Schumachers Batman & Robin.



NieuwsFilm

meest populair